X
Tervetuloa Hollen Autosähkön verkkokauppaan! info@hollenautosahko.fi

Eberspächer

Eperspächer lämmitin

Pohdit varmaan, kannattaako esilämmitin todella hankkia. Käytössäsi on ehkä oma lämmin tila autollesi, epäilet Eberspächer lämmittimen tuhlaavan polttoainetta tai ajattelet hyötyväsi lämmittimen käyttömukavuudesta vain muutamana pakkas päivänä vuodessa. Voimme kuitenkin kertoa, että nykyaikaisella Eberspächer lämmittimellä on paljon enemmän etuja kuin aluksi luulisi. Eberspächer-esilämmittimesi säästää moottoria, lompakkoa ja ympäristöä. Hyödyt Eperspächer lämmittimen eduista joka kerta, kun käynnistät autosi.

Eberspächer lämmittimellä käyttömukavuutta

Vältyt vaivalloiselta raappaamiselta aamuisin ja sinulla on kirkkaat huurteettomat lasit Eberspächer lämmittimen ansiosta, minkä lisäksi esilämmitin lämmittää auton lämpötilan miellyttäväksi ennen treenin, hemmotteluhoidon, elokuvan tai konsertin päättymistä. Ohjaat Eberpächer lämmitintäsi kauko-ohjaimella, ajastimella tai GSM ohjaimella

Esilämmityksellä pienempi moottorin kuluminen

Kylmäkäynnistys rasittaa moottoria keskimäärin yhtä paljon kuin 70 kilometrin ajo moottoritiellä. Tämä voidaan estää nykyaikaisella esilämmittimellä, sillä matkustamon lisäksi se lämmittää monissa ajoneuvoissa myös moottorin jäähdytysnestekierron. Kun lämmität moottorin kuluttavia kylmäkäynnistyksiä ei tapahdu, autosi arvo säilyy paremmin.

 

Moottorin lämmityksellä pienempi polttoaineen kulutus

Esilämmitetty moottori tarvitsee käynnistyäkseen paljon vähemmän polttoainetta, kun edellä kuvattu kylmäkäynnistys- ja lämmitysajovaihe jää pois. Sen ansiosta esilämmittimen käyttämä polttoaine kompensoituu yleensä hyvin.

 

 

Sale

Unavailable

Sold Out