X
Tervetuloa Hollen Autosähkön verkkokauppaan! info@hollenautosahko.fi

Valvontakamera mokille

valvontakamera mökille

Valvontakamera tai valvontakamerajärjestelmän suunnittelu mökille voi joskus olla olla haastava tehtävä

Kun mökillä on verkkovirtaa tarjolla ja siellä pidetään talvellakin noin 10 asteen peruslämpöjä päällä pärjää valvontakamerat ja tallentimet hyvin pakkasillakin. Eli voi käyttää normaali tallentimia ja kun valitsee ulkokäyttöön tarkoitetut kamerat sisällekin, niin on varmasti toimiva järjestelmä. Tahän kun lisää vielä isolla akustolla   UPSjärjestelmän(varavoima), niin siitä saa virtaa sähkökatkoksen ajan tietokoneeseen etätyöläinenkin  .

Sähköttömällä tai aurinkosähkö / tuulivoima mökeillä voi olla sähköä riittävästi valvontakameroiden tarpeisiin, mutta, tallentimen lämmitykseen se ei  välttämättä riiitä keskitalvella silloin valitaan valvontakamera pilvipalvelulla.

Pilvipalvelu tarkoittaa, että kamera tallentaa internetin yli kuvaa jonnekin palvelimelle, joka voi olla missäpäin maailmaa tahansa. Joissakin valvontakameroissa on myös muistikortti itse kamerassa johon tallennus tapahtuu ja hälytyksestä lähettää kuvan ja hälytyksen kännykkään.

Mökin valvontakamera ja valvonta kameroista kertovat kyltit pitää hiipparit poissa mökiltäsi.

Lintupönttöön asennetulla pienoiskameralla on hauska seurata linnunpoikasten kasvua lasten kanssa ja tuntuu ne pöntön tapahtumat kiinnostavan aikuisiakin. Jos pönttökameran kytkeen nettiin voi poikasten hoitoa seurata kaupungistakin käsin

Valvontakamera mökillä on kätevä, kun voi vaikka myrskyn jälkeen katsoa kaatuiko puita rakennuksen päälle tai ennenkuin illalla lähtee ajamaan sitä 600 km mökkimatkaa voi tarkastaa etukäteen kaiken olevan kunnossa mökillä perillä.

Mökeille on monet hankkineet riistakameroita, mutta yhdellä kameralla saa vain kovin pienen alueen kuvattua tarkasti 

 Lähettävän riistakameran hinnalla saa 2 kameran ihan oikeanFULL HD ammatti valvontakamera paketin jota pystyy laajentamaaan tarvittaessa lisäkameroilla myöhemmin. Langallinen tai langaton valvontakamera kamerajärjestelmä?

Valvontakameroita on tarjolla mökille ja omakotitaloon langallisia valvontakameroita ja langattomia valvontakameroita. Jokaisella näistä valvontakamera vaihtoehdoista on omat hyvät ja huonot puolensa ja ne vaikuttavat ostettujen tuotteiden käyttöön. Kiinteä valvontakamerajärjestelmä soveltuu paremmin kohteisiin, jotka ulottuvat yli 100m päähän tai kaapelointi on hankalaa. Kukin yksittäinen valvontakamera vaatii oman itsenäisen kaapelin ja sitä on vaikea siirtää asennuksen jälkeen.

Langattomat valvontakamerajärjestelmät puolestaan ​​kykenevät lähettämään signaaleja keskitetysti sijoitettuun laitteeseen, joka on ihanteellisissa olosuhteissa jopa 100m. Ne ovat helposti siirrettävissä ja tarvitsevat paljon vähemmän kaapelointiratkaisuja, koska ne eivät vaadi yksittäisiä johtoja. Virran langatonkin valvontakamera vaatii. Ne muodostavat yhteyden WiFi-verkkoon ja niitä ohjaa tietokone tai oma langaton tallennin.

 

Langattoman kamerajärjestelmän etu on helppo asennettavuus ja siirrettävyys.

Langallisen valvontakamerajärjestelmän etu on varma toimivuus, kun sitä ei voi häiritä millään laitteella eikä se aiheuta häiriöitä muille laitteille.

 

Tarjolla on nykyisin analogisia kamerajärjestelmiä AHD, HD-TVI, HD-CV jotka tarjoavat FULL HD tason kuvaa.

Mikä ero on analogisen valvontakameran ja IP valvontakameran välillä?

Tärkein ero analogisten valvontakameroidenja IP-kameroiden välillä Menemättä liian paljon teknisiä yksityiskohtiin nämä kaksi valvontakamerajärjestelmää voidaan määritellä nopeasti seuraavasti:

Analogiset kamerat siirtävät videosignaaleja analogisessa muodossa (sähköiset signaalit), yleensä käyttävät koaksiaalikaapeleita kaapelointiin ja niillä tallennin DVR (Digital Video Recorder), jossa kukin yksittäinen kamera on kytketty suoraan DVR: ään. Kameran kuvaa ei voi suoraan kytkeä internettiin, tietokoneeseen tai älykännykkään, vaan se tulee DVR tallentimen kautta.

IP-valvontakamerat kamerat koodaavat kuvasignaalin IP-paketteihin, käyttävät kaapelina tietoverkkoa (LAN) ja tallentavat kuvan NVR tallentimeen (Network Video Recorder), joka voidaan liittää mihin kohti tahansa verkossa. IP- valvontakameran voit kytkeä suoraan vaikka tietokoneeseesi, et tarvitse tallenninta väliin. Myös tietokoneesi voi toimia tallentimena.

Kaikissa IP- valvontakameroissa on sisäinen serveri, joka mahdollistaa kameran kytkemisen internettiin ilma tallenninta ja kuvaa voi katsella tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Molemmat valvontakameratyypit CCD-anturia kuvan muuttamiseksi sähköiseen muotoon ja suurin ero on menetelmä, jolla kuvasignaali lähetetään. Tästä enemmän tietoa valvontakameran valinnasta ja ominaisuuksista

Lisää juttua kesämökin valvontakameroista

Juttua liittymän hankinnasta kesämökin valvontakameraan

Vielä muistutus yksityisyyden suojasta

Sale

Unavailable

Sold Out